Tjänster

Väderskydd

Fördelar att hyra väderskydd
Det blir allt vanligare att fler efterfrågar väderskydd till sina projekt. Fördelarna med att arbeta i en väderskyddad miljö gör att det inte längre finns något dåligt väder. Det som gör att många projekt drar ut på tiden idag är våra väderförhållanden. Att arbeta i en väderskyddad miljö garanterar att ni kommer kunna hålla era tidsplaner.

• Minskad risk för fuktskador
• Förbättrad arbetsmiljö
• Alltid kunna arbete oavsett väderförhållande

Murarställning

Den här ställningstypen krävs då större omfattande arbete ska utföras t ex murning. En murarställning har en lastklass 4 vilket innebär en jämnt fördelad last på 300kg/m2.

* Högre lastklass
* Större och bredare arbetsytor
* Lättare och effektivare arbetsmöjligheter

Fasadställningar

Den här ställningen används framförallt vid målerijobb, snickarjobb och även som takskyddsställning. Våra fasadställningar kan kombineras så att den anpassas efter kundens behov. Vi kan montera våra fasadställningar mellan 0.7m – 109m – 1.4m breda med konsol vid behov.

* Ett billigare alternativ
* Snabb, flexibel och bra arbetsställning.

Nyproduktion

Vi har sedan starten av ställningskompaniet alltid monterad ställning för nyproduktion. Här skräddarsyr vi en ställningen som anpassas helt efter kundens förfrågningar.

Industriställningar

Ställningskompaniet har flera års erfarenhet av Industriställningar. Med vår hakimodulställning har vi sett till att kunden alltid varit nöjd och fått de ställningar som efterfrågas.

Kontakta oss

Vill du ha vår hjälp eller funderar du på något kring våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss, antingen via formuläret nedan eller så hittar du övriga kontaktuppgifter längst ner på hemsidan.